Hanna Kaczorowska
Właścicielka

Właścicielka dwóch warszawskich restauracji, Z57 na Saskiej Kępie oraz Sueno Tapas na Starym Mieście. Miłośniczka podroży zarówno  odległych zakątków świata jak i tych bliższych w naszym pięknym kraju. Z odwiedzanych miejsc czerpie inspiracje dla swoich kulinarnych fascynacji, wprowadzając i testując w swojej  kuchni .Matka trójki wspaniałych, dorosłych już dzieci. Interesuje się sztuką, architekturą, modą, muzyką, kolekcjonerka i miłośniczka sztuki pięknej. Przyjazna, otwarta na świat, kocha ludzi i zwierzęta. Zawsze uśmiechnięta, pomocna i gościnna.
Jej motto życiowe to: „Znajdź rytm włas­ne­go życia, a or­kies­tra zacznie grać sama ”.

Rafał Borowski
Generalny Manager

To niekwestionowany spiritus movens restauracji. Profesjonalista w każdym calu, od lat związany z branżą restauracyjną. Przeszedł wszystkie szczeble kariery, od pomocnika kelnera do general managera. Miłośnik wina i dobrej kuchni, świetny organizator i szkoleniowiec. Od początku związany z Z57, którą tworzył od podstaw. Zdobywał doświadczenie zawodowe w uznanych restauracjach: Biblioteka ( pierwsza restauracja Likusów w Warszawie), Bambini di Praga, Rabarbar, Repubblica Italiana, Manoush, obecnie Z57.

Łukasz Kubów
Szef kuchni

Kocha to co robi. Pasję łączy z wykonywanym zawodem. W trakcie tworzenia swoich wyśmienitych potraw wręcz z mistrzowską wirtuozerią potrafi zrobić użytek z tego, co przynoszą w darze ziemia, powietrze i woda. Doświadczenie zawodowe zdobywał pracując w uznanych warszawskich restauracjach: Porto Praga, Mokotów Bistro, Informal Kitchen, Manoush, obecnie Z57.

Michał Stefański
Zastępca Managera

W restauracji pełni funkcję sommeliera i Kierownika Sali. Wybitny znawca i miłośnik win, to jego prawdziwa pasja i hobby. Zawodowe szlify zdobywał pracując w restauracjach: Obsessja – Hotel Belwederski,  Le Regal, Trattoria, obecnie Z57.

Grzegorz Kita
Sous Chef

Profesjonalista, niekwestionowany autorytet w kwestiach smaku, dusza kuchni Z57. Specjalista od mięs i steków. Zdobywał doświadczenie zawodowe pracując w renomowanych restauracjach: Hotel Sheraton, Mama Marietta, La Boheme, Informal Kitchen, obecnie restauracja Z57.

Konrad Gajewski
Bar

Barman z zamiłowania i wykształcenia. Znawca i pasjonat trunków. Tworzy niepowtarzalne w smaku, wyśmienite autorskie koktajle. Szlify barmańskie zdobywał w najlepszych stołecznych restauracjach.